Powered by Blogger.

INDAH

>> 23 Aug 2011

Assalamualaikum/salam mahasiswa


Tarikh : 20 Ogos 2011
Lokasi : Masjid Negeri,Shah Alam
Masa   : 5.30 - 6.45 pagi


Pada 19 Ogos yang lepas, batch kami mengadakan majlis berbuka puasa beramai-ramai kat masjid negeri. Selesai semua tu, masing-masing plan nak carik tempat tidur.


Aku dengan beberapa member yang lain geli-gelikan mata kat masjid je. Malas nak pergi INTEC Shah Alam.


Keesokan harinya, pihak masjid adakan qiamullail. Kami bangun seperti biasa. Kemudian,pergi sahur. Habis-habis makan nak siap-siap pergi solat Subuh, terserempak dengan Ustazah Hilmiyah.


Selesai sudah solat Subuh, duduk-duduk kejap untuk tunggu transport kami ke ktm Shah Alam. Tengah-tengah sembang, nampak satu situasi yang mengagumkan kami. Terus snap beberapa photo.


*kepada rakan-rakan yang nak sambung belajar ke mesir/jordan,
 dengar kata masing-masing nak kahwin awal. Nak tanya sikit,
 mampukah korang lakukan seperti yang ada dalam gambar di bawah?


kami snap gambar ini senyap-senyap
                


keluarga bahagia
                         


korang jawab la sendiri ye...
tepuk dada tanya iman...
itu sahaja untuk kali ini...


note : Kebahagian itu datang daripada Allah bukan dari kekayaan dan kemewahan dunia ini.


ok,sekian...

4 comments:

khadijah1003 24 August 2011 at 00:21  

alhamdulillah~ bagusnya :)
anyway.. budak canada pun nak nikah awal juga :DD
tapi JPA tak restu pula -.-

belajar dulu lah~ haha

.::nisa::. 24 August 2011 at 09:37  

haih~. sape yg xsaba nih? hahahaha

اليف عمر 24 August 2011 at 19:07  

hahha,,
takkan diorg jek kot?
ko taknak join skali keh?
:P

MUHAMMAD BIN SIFYAN 24 August 2011 at 21:25  

duje : lek lu,blajo kasi abes...pstu bru kawen...

nisa : aik? tnye aku lak...tah2 ko yg x saba...

alip : aku nnti dulu kot...wat pe awal2...

  © Blogger templates Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP