Powered by Blogger.

SHORT SEM

>> 15 Nov 2011

Assalamualaikum/salam mahasiswa


Masa   : 11 pagi - 4 petang
Lokasi : UIAM Petaling Jaya


Tiada apa yang hendak diceritakan cuma aku nak tunjuk sikit jadual short sem aku nie. Seperti yang korang tahu, pelajar program 1 tahun diwajibkan mendaftarkan diri untuk short semester nie (Semester II).


Schedule for short semester (Semester 2)


Isnin  : 11.00 am - 1.00 pm (BTQ)
         2.00 pm - 4.00 pm (Statistics)


Rabu   : 11.00 am - 1.00 pm (BTQ)
         2.00 pm - 4.00 pm (Statistics)


Khamis : 2.00 pm - 4.00 pm (BTQ)


Jadual aku sangatlah tidak padat. Banyak waktu kosong. Kelas hanya 3 hari seminggu. Jadi,kalau ada sesiapa yang nak ajak aku keluar or nak melawat kami kat sini, boleh datang hari Selasa,Jumaat,Sabtu atau Ahad.


Setakat nie yang dah pernah bermalam kat uia pj : Amin,Aman,Amir Zarul,Zahidan,Wan Syazwan dan sorang lagi Naim Pital. Kalau ada yang nak datang, inform kat aku awal-awal, takut aku ada kelas time tu.


short sem agak sunyi sepi
                          


note : Dua nikmat yang sering dilupakan dan diabaikan iaitu nikmat kesihatan yang baik dan nikmat waktu lapang.


itu sahaja untuk kali ini...
ok,sekian...

















4 comments:

Kyril 15 November 2011 at 20:40  

hahaha.
relaks sangat sebab selalu takde kelas. :D

MUHAMMAD BIN SIFYAN 16 November 2011 at 22:59  

selalu takde kelas pon jadi boring gak...

Power Ranger Kuning 17 November 2011 at 02:37  

weyh mad, cer kau padamkan sikit nombor IC kau tuh.

MUHAMMAD BIN SIFYAN 20 November 2011 at 07:12  

aku tak reti la nak edit2 gmbar nie...

  © Blogger templates Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP